Hof van Uden

Bezoek Hof van Uden

Inspiratie voor uw eigen tuin

Hof van Uden is de ideale plek om inspiratie op te doen voor uw eigen beplanting thuis. Hier zie je vaste planten in hun volwassen toestand in plaats van in een klein potje met een mooi kaartje. Hier kunt u ruiken, voelen, ontdekken en beleven. Ook kunt u de verschillende kleuren bloemen hier even naast elkaar houden om te kijken of ze leuk kleuren met elkaar. Hof van Uden is de ideale plek om te bepalen welke planten er in uw tuin moeten komen. Daarnaast is Hof van Uden ook gewoon een heerlijke plek om even doorheen te lopen. Je kunt er genieten van de vele insecten, de vogels en natuurlijk de kleurrijke plantvakken.

Vaste planten shoppen in Hof van Uden

De planten in de tuin zijn allemaal duidelijk genummerd. Op de uitgereikte plantenlijst kunt u nagaan welke plant u voor zich heeft. De planten die u thuis ook wilt hebben kunt u eventueel direct bestellen via deze plantenlijst. Eventueel kunt u de planten zelfs laten poten in uw tuin.

Persoonlijke rondleiding en tuinadvies

Graag geeft Erik de Witte u een rondleiding om u tekst en uitleg te geven bij de tuin en bij de planten. Tijdens de rondleiding kunt u gewezen worden op de mogelijkheden qua beplanting in uw eigen tuin. U zult zien dat er heel snel een plan zal ontstaan. Tijdens de wandeling kunt u ook meteen al uw tuinproblemen neerleggen bij de maker van Hof van Uden. Wellicht kunt u enkele goede adviezen mee naar huis nemen.

Openingstijden en prijzen

  • Bezoek is mogelijk op zaterdagen tussen 11:00 uur en 17:00 uur in de maanden mei tot en met oktober.
  • Bezoek is gratis (Bij de uitgang is er een mogelijkheid tot een vrijwillige bijdrage)
  • Rondleiding op afspraak voor 1 tot 4 personen  (max 1 uur) = €60
  • Rondleiding op afspraak voor 5 tot 10 personen (max 1 uur) = €120

Let op!

  • In Hof van Uden is geen horeca en er is geen toiletmogelijkheid.